Instruktorka kulinarna/Instruktor kulinarny
Charakter umowy: umowa zlecenie obejmująca max. 140 godz. miesięcznie
Miejsce świadczenia/wykonywania zlecenia: CookLab, ul. Targowa 66 lok. 33, 03-734 Warszawa, parter
Zlecenie obejmuje świadczenie usług w dni powszednie oraz/lub soboty i niedziele wg grafiku uzgodnionego ze Zleceniodawcą.
Zakres zlecenia/ główne odpowiedzialności:
1. Prowadzenie zajęć edukacyjnych o tematyce kulinarnej: warsztatów kulinarnych oraz wykładów dotyczących zdrowego żywienia; zarówno dla grup zorganizowanych jak i gości indywidualnych.
2. Współtworzenie i wdrażanie scenariuszy warsztatów.
3. Współpraca z jednostkami zewnętrznymi.
4. Współpraca z zespołami oraz ich pracownikami działającymi w ramach Synergii.
5. Prowadzenie bieżącej dokumentacji realizowanych projektów zgodnie z obowiązującymi w Synergii procedurami.
Wymagania kwalifikacyjne:
1. Wykształcenie minimum średnie.
2. Doświadczenie w prowadzeniu warsztatów kulinarnych dla różnych grup wiekowych.
3. Dyspozycyjność i gotowość do pracy w weekendy.
4. Umiejętność pracy w zespole.
5. Łatwość nawiązywania kontaktu.
6. Swoboda wypowiadania się i prowadzenia warsztatów.
7. Kreatywność i pasja do przekazywania wiedzy.
8. Organizacja i duża samodzielność w działaniu.
9. Elastyczność i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych oraz pod presją czasu.
10. Wysoka kultura osobista.
11. Zaangażowanie i odpowiedzialność za wykonywane zadania.
12. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
13. Obywatelstwo polskie.
14. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych.
15. Niekaralność za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe.
Wymagania dodatkowe:
1. Inicjatywa w działaniu i zaangażowanie.
2. Dążenie do realizacji celów.
3. Wykształcenie gastronomiczne będzie dodatkowym atutem.
4. Predyspozycje interpersonalne:
- entuzjazm i pozytywne nastawienie,
- kreatywność,
- sumienność,
- precyzyjność,
- terminowość,
- odpowiedzialność,
- empatia.
Oferujemy:
1. Elastyczne podejście w ustalaniu grafików zajęć
2. Możliwość realizacji własnych pomysłów i projektów.
Wymagane dokumenty:
1. Curriculum vitae (CV) z przebiegiem nauki i pracy zawodowej
2. Podpisane własnoręcznie oświadczenie o posiadanym obywatelstwie, pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystaniu z pełni praw publicznych, nieskazaniu prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe.
3. Kserokopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje zawodowe oraz doświadczenie zawodowe wymagane do wykonywania zlecenia.
4. Zgoda na przetwarzanie danych osobowych – w stosunku do danych osobowych podanych z własnej inicjatywy w związku z art. 6 ust. 1 lit. b RODO lub art. 9 ust. 2 lit. a RODO.
5. Informacja o możliwym terminie rozpoczęcia realizacji umowy zlecenia.
Decyzję o zawarciu umowy podejmuje Dyrektor Warszawskiego Laboratorium Innowacji Społecznych „Synergia” biorąc pod uwagę przedstawione dokumenty oraz wynik rozmowy kwalifikacyjnej przeprowadzonej przez Dyrektora lub upoważnionego przez Dyrektora pracownika jednostki.
Osoby zainteresowane zleceniem prosimy o dostarczenie kompletu dokumentów w wybrany sposób:
• na adres e-mail: [email protected]
• przesłanie pocztą tradycyjną lub złożenie osobiście w zamkniętej kopercie do sekretariatu na adres: Warszawskiego Laboratorium Innowacji Społecznych „Synergia”, ul. Markowska 16, 03-742 Warszawa z dopiskiem na kopercie: „Instruktor kulinarny”, albo przesłać na adres skrzynki ePUAP: WLISSynergia.
• Dokumenty uważa się za dostarczone w terminie, jeżeli wpłyną do Synergii do dnia 07.10.2024 r.
Informacje dodatkowe:
Uwaga! Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z klauzulą informacyjną o przetwarzaniu danych osobowych oferenta składającego ofertę w Warszawskim Laboratorium Innowacji Społecznych „Synergia”.