Kierownik Produkcji w branży spożywczej
Kierownik Produkcji
Miejsce pracy: woj. pomorskie
ZADANIA:
· Odpowiedzialność za produkcję rozbioru mięsa czerwonego w tym pracę kilku wydziałów (przyjęcie surowca, magazyn surowca, dział rozbioru, dział konfekcji i pakowania, dział mrożenia i paletyzacji, chłodnie i mroźnie, dział spedycji, dział mycia zakładu, magazyny opakowań zwrotnych)
· Zarządzanie zespołem produkcyjnym, około 100 osób
· Nadzorowanie i realizacja produkcji w oparciu o zamówienia
· Nadzorowanie wydajności pracy produkcji
· Bilansowanie masy surowcowej
· Planowanie sposobu podziału oraz kolejności wykonywania zleceń produkcyjnych
· Wykonywanie prac zgodnie z przyjętymi standardami
OCZEKUJEMY:
· Doświadczenia w produkcji spożywczej – mile widziane w branży mięsnej
· Doświadczenia w zarządzaniu ludźmi
· Mile widziana znajomość systemów zarządzania jakością ISO i HACCP
· Dobrej znajomości obsługi komputera i Pakietu MS Office – głównie Excel i Outlook
· Determinacji i umiejętności pracy w zmiennych warunkach
· Spostrzegawczości, wyciągania wniosków z obserwacji procesów, pomysłów optymalizacyjnych
· Otwartości, szczerości i uczciwości
OFERUJEMY:
· Stabilne zatrudnienie w oparciu umowę o pracę
· Niezbędne narzędzia pracy
· Wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia
· Możliwość samodzielnego, autonomicznego stanowiska