Kierownik Gastronomii
Opis stanowiska:
Dla naszego klienta, właściciela renomowanego Hotelu w Jarosławcu szukamy doświadczonej i zaangażowanej osoby na stanowisko Kierownika Gastronomii, która przejmie odpowiedzialność za kompleksowe zarządzanie częścią gastronomiczną naszego obiektu – w tym jadalnią oraz barem.
Zakres obowiązków:
• Organizacja i nadzór nad pracą zespołu jadalni i baru
• Tworzenie grafików pracy i zarządzanie personelem
• Dbanie o wysoki poziom obsługi gości oraz standardy jakości
• Współpraca z kuchnią w zakresie organizacji serwisu
• Kontrola stanów magazynowych, zamówienia towarów i inwentaryzacje
Wymagania:
• Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii (mile widziane w obiektach hotelowych lub restauracyjnych)
• Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy pod presją czasu
• Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
• Samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
• Znajomość systemów sprzedaży i obsługi klienta
• Mile widziana znajomość języka angielskiego
Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę/ zlecenie
• Wynagrodzenie od 35 zł brutto/h
• Możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów
• Pracę w zgranym i doświadczonym zespole
• Darmowe zakwaterowanie oraz wyżywienie
Jeśli jesteś osobą z pasją do gastronomii i lubisz pracę z ludźmi – dołącz do zespołu!
Zaaplikuj wysyłając CV na adres: [email protected]
Zadzwoń 575 077 772