Produkcja spożywcza
Miejsce pracy:
Ochten
Stanowisko pracy:
Pracownik produkcji i pasteryzacji
Zakres obowiązków:
Praca polegająca na wypełnianiu wielkiej tuby sokami, a następnie przesunięcie jej na rolkowej taśmie do działu obok. Później z kolei układa się skrzynki na palecie. Praca odbywa się w temperaturze 5-6 stopni.
Oferowane wynagrodzenie:
- 12,58 € brutto/h przez pierwsze 6 miesięcy
- 13,18€/h brutto po pierwszych 6 miesiącach
- 13,31€/h brutto po kolejnych 6 miesiącach
Dodatki zmianowe
- 18:00 – 22:00 – 115% = €14,47/h brutto
- 22:00 – 7:00 – 125% = €15,72/h brutto
- Sobota 00:00 – 18:00 – 150% = €18,87/h brutto
- Sobota 18:00 – 24:00 – 200% = €25,16/h brutto
- Sobota 00:00 – 6:00 – 150% = €18,87/h brutto
- NADGODZINY od poniedziałku do godziny 12:00 w sobotę – 150% = €18,87/h brutto
- NADGODZINY od 12:00 do 00:00 w sobotę – 200% = €25,16/h brutto
- NIE MA WIEKÓWKI
System pracy:
2-zmianowy system pracy, od poniedziałku do piątku + nadgodziny w sobotę (PANIE!)
- 6:00-14:00
- 14:00-22:00
3-zmianowy system pracy, od poniedziałku do piątku + nadgodziny w sobotę (PANOWIE!)
- 6:00 – 14:00
- 14:00 – 22:00
- 22:00 – 6:00
Przyjazd na zakwaterowanie od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:30 – 16:00.
Oferujemy:
- dodatek wakacyjny: 8,33 % | w skali przepracowanego roku wynosi € 1871,2512 brutto!
- dodatek urlopowy: 10,87 | w skali przepracowanego roku wynosi € 2713,152 brutto!
- Twoje wynagrodzenie będzie wypłacone w systemie 1-tygodniowym, w każdy czwartek (pierwsza wypłata w trzecim tygodniu od rozpoczęcia pracy)
- Zaczynając pracę otrzymujesz na początek niderlandzką umowę o prace!
- dostęp do aplikacji w której znajdziesz swój planning, odcinki wypłat, zestawienia godzin
- opiekę polskojęzycznych koordynatorów którzy będą Cię wspierać przez cały okres zatrudnienia
pomagamy w zorganizowaniu przejazdu prosto spod Twoich drzwi do naszego biura!
Wymagania:
brak
Zakwaterowanie i ubezpieczenie:
€ 130 tyg. – zakwaterowanie
€ 33,45 tyg. – ubezpieczenie
Proces rekrutacji trwa do 3 dni roboczych.
Prosimy aplikować na adres email [email protected] lub za pośrednictwem strony.